
Restaurant ’t Hoefke is gevestigd in een monumentaal horecapand uit 1885 midden in de Rochusbuurt in het stadsdeel Oud-Stratum

Harriët, uw gastvrouw, legt u graag in de watten in een gezellige Bourgondische omgeving.
Tijdens de winterdagen brandt de open haard, en in de zomer kunt u heerlijk buiten tafelen in onze tuin.

Uw chef-kok Wiro laat zich inspireren door de Franse gastronomie met internationale invloeden.
Zelfgemaakte sauzen en fonds vormen de culinaire basis voor het menu.
Kenmerken van onze keuken zijn eenvoud en kwaliteit

Wij zijn al tientallen jaren enthousiaste tuinders. Deze uit de hand gelopen hobby wordt nog steeds voortgezet en veel producten die wij in onze gerechten verwerken komen
dan ook rechtstreeks uit onze biologische tuin. Denk daarbij aan verse kruiden, eetbare bloemen, diverse soorten fruit en seizoensgroenten als asperges en tomaten.

Tuinterras
Op mooie dagen kunt u heerlijk van uw diner genieten in onze knusse tuin: een verrassend rustige oase in het centrum van Eindhoven waar u de drukte even lekker kan vergeten.